schommel-site

Kinderillustraties

Mijn twee kinderen zijn een grote inspiratiebron voor mijn illustraties. In hun fantasiespel komen zoveel leuke dingen langs en wat is er leuker om dat tastbaar te maken.

Zoals bijvoorbeeld een kleine piraat op de top van de heuvel die uitkijkt naar het piratenschip. Of een prinses die naar haar kasteel vliegt op haar paard.

Herkenbaar en wil je dit ook? Dat kan!

rijstveld-web

Unieke Kinder illustraties

07EAF41C-233E-4B08-979E-B91143A7D632_1_201_a

Voor in de kinderkamer​

Ridder website

Jouw idee, illustratie ...

Bekijk de webshop

In mijn webshop verkoop ik door mij ontworpen kaarten en kleine posters. Super leuk om te versturen of om bij een kado te geven. Of lijst ze in voor aan de muur op de kinderkamer.

Werkwijze

Als jij graag een door mij gemaakte illustratie wil, neem dan contact met mij op. Dan kan via het contactformulier onder aan deze pagina.

We gaan dan samen kijken naar wat je wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld een handgemaakte illustratie om in te lijsten of een mooi kleurrijk canvas voor aan de muur? Ik werk met aquarel, gouache of acryl. Maar digitaal is ook een mogelijkheid. We zullen kijken wat het beste past bij wat jij in je hoofd hebt.

Afhankelijk van wat jij wilt ga ik de prijs bepalen en laat ik je weten hoe lang ik verwacht er mee bezig te zijn. Als we een overeenkomst hebben ga ik aan de slag en wordt jij de trotse bezitter van een uniek werk.

Neem alvast een kijkje in mijn portfolio of mijn Instagram pagina voor inspiratie.

Wil je meer weten?
Neem contact op met mij